Egen träning:

Skogsträning
Med start vecka 22 träffas vi 18.00 måndagar på Sandbacka för att sedan åka ut till skogen och träna. Vart vi åker bestämmer vi när vi ses och vad som tränas är upp till var och en, men hjälp finns att få inom exempelvis spår, jakt eller sök. 
Ta med vatten till hunden, kanske något att fika till er och den träningsutrustning ni behöver. Saknar ni något så hör av er här eller i Facebookgruppen Arvidsjaur BK - träning så brukar det gå att ordna.
Jämna veckor kommer vi även ha skotträning i slutet av dessa träffar för de som är intresserade, har ni en skotträdd hund ser vi till att ni fått komma iväg i god tid innan det börjar skjutas.

Öppen träning
På onsdagar 18.00 från och med vecka 22 träffas vi på gräsplanen vid Sandbackaskolan och tränar våra hundar. Kom förbi och träna allt ifrån passivitet eller miljöträning till lydnad eller utställning. Vill ni träna exempelvis hundmöten eller liknande där man behöver hjälpas åt så brukar det också gå att ordna.

Vid dessa tillfällen har vi ingen instruktör som organiserar träffarna. Var och en ansvarar för sin egen träning. Vår ambition är dock att alltid, i den mån det går under sommar och semester, ha någon på plats som man kan fråga om råd. Vill man vara säker att någon är där kan man kommunicera med varandra via Facebookgruppen Arvidsjaur BK - träning, detsamma gäller om man vill ha träningssällskap andra kvällar än de planerade.

Agility
Agilityhindren står på Bernhardsborg och det är fritt fram för medlemmar att använda under eget ansvar.

 

 

Liten, stor, lydig- eller olydig, alla är välkomna! Vi träffas utan ledande instruktör och tränar med våra hundar. Det är fritt fram att träna vad man vill, eller om man bara vill sitta och titta på. Är det något speciellt man undrar över eller behöver hjälpt med något så finns det alltid någon att fråga, och vi är mer än villiga att hjälpa till. 

 

Kom ihåg: Bajsar din hund- Plocka upp!