Egen träning:

För egen träning träffas vi under sommaren på gräsplanen vid Sandbackaskolan och tränar våra hundar. Då både väder och underlag påverkar träningsmöjligheten under vintern så annonseras samlade träningar via vår Facebooksida.

Kom förbi och träna allt ifrån passivitet eller miljöträning till lydnad eller utställning. Vill ni träna exempelvis hundmöten eller liknande där man behöver hjälpas åt så brukar det också gå att ordna.

Vid dessa tillfällen har vi ingen instruktör som organiserar träffarna. Var och en ansvarar för sin egen träning. Vår ambition är dock att alltid, i den mån det går under sommar och semester, ha någon på plats som man kan fråga om råd. Vill man vara säker att någon är där kan man kommunicera med varandra via Facebookgruppen Arvidsjaur BK - träning, detsamma gäller om man vill ha träningssällskap andra kvällar än de planerade.

 

Gemensam promenad:

18/12 promenerar vi som vanligt från Sandbacka 18.00, sedan tar vi uppehåll. Om intresset fortfarande finns fortsätter vi med promenaderna någon gång i januari, information kommer både här och på Facebook. 

På onsdagar träffas vi på Sandbacka för att promenera tillsammans. Samling sker normalt 18:00, följ oss på Facebook för att se eventuella justeringar. 

Ett perfekt tillfälle att öva på att vara runt andra hundar utan att det behöver innebära lek eller tvärtom - något otäckt. Du väljer själv om du vill socialisera eller hålla avstånd utifrån vad som är bäst för hunden. Det passar alltså både för den som bara vill gå en promenad med sällskap och den som har en hund som har svårt att hantera hundmöten ute på promenad. Att hunden lever rövare gör ingenting, vi är ju där för att träna. 

De tre första träffarna kräver inget medlemskap, kom och prova på om det är något för er!

 

 Agility:

Agilityhindren står på Bernhardsborg och det är fritt fram för medlemmar att använda under eget ansvar.

 

 

 

Liten, stor, lydig- eller olydig, alla är välkomna! Vi träffas utan ledande instruktör och tränar med våra hundar. Det är fritt fram att träna vad man vill, eller om man bara vill sitta och titta på. Är det något speciellt man undrar över eller behöver hjälpt med något så finns det alltid någon att fråga, och vi är mer än villiga att hjälpa till. 

 

Kom ihåg: Bajsar din hund- Plocka upp!